Άτομα που :

  • μένουν εκτός της πόλης του Ηρακλείου ή
  • έχουν περιορισμένο χρόνο για μαθήματα, μόνο αργά το βράδυ ή Σαββατοκύριακο, 

έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια/προγράμματά μας:

  • είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας PIXEL SLP,
  • είτε συμμετέχοντας μέσα στην τάξη και κάνοντας εξάσκηση από το σπίτι τους,
  • είτε με συνδυασμό των δύο.

Αυτή είναι και η καλύτερη λύση για ελαχιστοποίηση του κόστους μεταφοράς και στον πολύ περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο για μαθήματα.
Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων και της εξάσκησης είσαστε ικανοί να συμμετέχετε στις εξετάσεις πιστοποίησης για τις παρακάτω ειδικότητες.

Αφορά:
    
 
Για τα θεωρία και την εξάσκηση, χρειάζεται υπολογιστής με ελληνικά windows 7 ή νεότερη έκδοση και ελληνικό office 2010 ή νεότερη έκδοση του

Εάν θέλετε να πάρετε το πρόγραμμα μαθημάτων και εξάσκησης στο σπίτι, είναι εφικτό στο Βασικό Επίπεδο και στο Προχωρημένο-Expert.

Υπάρχουν 2 τρόποι και για τους 2 θα πρέπει να μας φέρετε το laptop σας στη σχολή για να σας το εγκαταστήσουμε και να γίνει ο σχετικός έλεγχος συμβατότητας:

Ο 1ός τρόπος, εάν είστε έμπειρος χρήστης:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την θεωρία στο σπίτι σας και να κάνετε την πρακτική άσκηση είτε στη σχολή είτε από το σπίτι σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρεώνεστε κάτι για τα μαθήματα ή την εξάσκηση. Η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι να δώσετε 50€ προκαταβολή από τα εξέταστρα.

Ο 2ός τρόπος, εάν δεν έχετε μεγάλη εξοικείωση με τους υπολογιστές :

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θεωρία στο σπίτι σας και να κάνετε εξάσκηση, βλέποντας και τα βίντεο της απάντησης και τη σύγκριση με τη δική σας απάντηση. Αυτό είναι συγκεκριμένες ώρες και το κόστος αλλάζει με τις ώρες που θα χρειαστείτε.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν και εξ αποστάσεως αλλά οι εξετάσεις γίνονται με φυσική παρουσία στη σχολή μας.

 Σας έχουμε επισυνάψει ένα Link με παρουσίαση του μαθήματος και των ασκήσεων : Πατήστε Ctrl + αριστερό κλικ πάνω στην εικόνα θα σας μεταφέρει στην παρουσίαση και μετά Download

https://bit.ly/34Z0yxf

Θα χρειαστεί να έχετε ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο στον υπολογιστή σας και internet στο σπίτι. Ελληνικά Windows, είτε 7, είτε 8, είτε 10 και Ελληνικό Office, είτε 2010, είτε 2016

Εάν μένετε εκτός της πόλης του Ηρακλείου, θα χρειαστεί να συνδεθούμε online με το laptop ή τον σταθερό σας υπολογιστή για να φτιάξουμε και τις ρυθμίσεις που χρειάζεται για να δουλέψουν τα μαθήματα και τα τεστ. 

Καλέστε μας στο 2810-301811 για να σας δώσουμε οδηγίες ή

στείλτε μας μήνυμα

είτε από την ιστοσελίδα μας: www.pixel.edu.gr ή

από το Facebook: https://www.facebook.com/PixelSxoliYpologistwnECDL