Από το 2005 εκπαιδεύουμε

Μαζί μας στο PIXEL Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, οι μαθητές μας μαθαίνουν αυτό, που δε θα μπορέσουν ποτέ μόνοι τους να ανακαλύψουν. Μαθαίνουν σωστά να χειρίζονται με ασφάλεια, αυτό που μόνο οι ειδικοί ξέρουν. Και οι ειδικοί, είναι μόνο οι πανελλαδικές σχολές Η/Υ, που αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Ενισχύουμε τις γνώσεις σας και σας βοηθάμε στην πληρέστερη κατανόηση των μαθημάτων σας, αν είστε μαθητές ΙΕΚ- ΑΤΕΙ- ΑΕΙ.

Ενισχύουμε τις γνώσεις σας στις νέες τεχνολογίες και συμβάλουμε στην καθιέρωση σας στην αγορά εργασίας.

Ενισχύουμε τις γνώσεις σας στις νέες τεχνολογίες και συμβάλουμε στην εξειδίκευση των επαγγελματικών σας δεξιοτήτων.

Από το 2005 το PIXEL Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο :


Για να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810 301811    
Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές μας που μας εμπιστεύθηκαν για την προετοιμασία τους στην πιστοποίηση ECDL και GLOBALCERT.

Καθώς και στους μαθητές μας που πιστοποιήθηκαν μετά από επιδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ψηφιακή Ελλάδα, e-κπαιδευτείτε, e-goneis και e-μηχανικοί.  

Έναρξη Μαθημάτων Κάθε Μέρα.

Διεύθυνση:
Έβανς 89 ( Μεγάλη Έβανς), Κέντρο Ηρακλείου, 1ος όροφος.

( Είσοδος δίπλα στο Fireworks Πυροτεχνήματα επί της Έβανς, λίγο πιο κάτω από το Coffee Island, 50 μέτρα από το  Δωρεάν Δημοτικό Parking της Καινούργιας Πόρτας )

Τηλέφωνο:
+302810301811

Email: pixel.studies@gmail.com

100

100% επιτυχία

Copyright ©2017 | Pixel Computer Center. Education Zone by Rara Theme. Powered by WordPress. Education Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.